Články

Otvorený list Jána Čarnogurského členom Kresťanskodemokratického hnutia

|  20.december 2012

Členovia KDH! Obraciam sa na vás, pretože vás chcem pozvať do nového zápasu. Zvládli sme predsa spolu víťazne už toľko výziev. My sme pozvali ľudí na sviečkovú manifestáciu. My sme vybudovali najmohutnejší samizdat na Slovensku. My sme boli lídrami opozície v 90-tych rokoch. My sme nasmerovali Slovensko do Európskej únie. My vieme spolu víťaziť. Pred Slovenskom a pred nami stoja nové úlohy. Chceme zostať otvorenou a demokratickou krajinou, ale nechceme stratiť svoju kultúru, svoje tradície, svoje morálne zásady a svoju národnú silu. Chceme nastoliť spravodlivosť na našich hodnotách dobra a zla. Chceme silné a spravodlivé Slovensko. Pre tieto ciele a z týchto dôvodov sa začal zber podpisov na podporu mojej prezidentskej kandidatúry. Pridajte sa k iniciatíve a pomôžte, aby Slovensko malo silného prezidenta. Kým Rada KDH neurčí iného kandidáta máte voľné ruky. Ja som založil KDH. Pod mojim vedením dosahovalo KDH najlepšie volebné výsledky. Pod mojim vedením KDH viedlo iné strany, nie opačne. Za silné a spravodlivé Slovensko! Ján Čarnogurský Bratislava, 17. decembra 2012.

ČLÁNKY

Zaujala Vás táto osobná stránka ?